Bombus smykker

SUSANNE FALGAARD

smykkesmed

    Handelsbetingelser

Generelle vilkår

Når du handler på Bombus Smykker accepterer du samtidig nedenstående vilkår og betingelser.

 

Betaling

Alle priser på Bombus Smykker er inklusiv 25 % moms. Jeg tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte smykker. På Bombus Smykker.dk kan du betale med MobilePay, bankoverførelse eller kontant/kort ved afhentning.

 

Levering

Varerne sendes med GLS til din nærmeste pakkeshop, hvis ikke andet er blevet aftalt. Det er modtager, der betaler portoen, så det er også modtager, der bestemmer, om den skal være til nærmeste pakkeshop eller til adressen. Jeg anvender GLS, da erfaringer viser, at de leverer stabilt og hurtigt, derudover kan pakken følges med track and trace nummer. Forsendelsen er på eget ansvar. Jeg sender altid en sms/mail, når varen er afsendt fra Bombus Smykker.

 

Bombus Smykker sender så vidt muligt din ordre til dig inden for 1-3 hverdage, hvis de er på lager, ellers vil der gå omkring 14 dage, efter din ordre er bekræftet. Bombus Smykker tager forbehold for udgåede varer, og skulle dine bestilte varer være udsolgte eller forsinkede, vil du få besked på mail eller telefon.

 

Returnering
Bombus Smykker tilbyder 30 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dem. Returnering accepteres kun, såfremt smykkerne returneres i original og ubrudt emballage, og såfremt smykket er ubrugt.

Bombus Smykker gør opmærksom på, at speciel fremstillede varer på bestilling omfattes ikke af returretten. Ønsker du at gøre brug af returretten skal du kontakte Bombus Smykker på mailadresse: info@bombussmykker.dk eller på mobil 24836312. Dette for at sikre en hurtig returnering.

Omkostninger og ansvar i forbindelse med returnering af varer er kundens, og det anbefales, at returnering forgår som pakkepost, hvor der er inkluderet forsikring og track and trace. Jeg modtager ikke returvarer, der sendes pr. efterkrav.

Bombus Smykker tilbagebetaler det fulde varebeløb fratrukket fragtomkostninger til kunden. Beløbet vil hurtigst efter modtagelse af returvaren blive overført som bankoverførsel til kundens konto.

 

Specielt fremstillede varer på bestilling omfattes ikke af returretten.

 

Bytning

Bytning til fx en anden ringstørrelse efter en specifik angivet størrelse ved bestilling, henvises der til afsnittet om returnering. Det er køberen, der afholder forsendelsesomkostninger begge veje. Ved køb af gave og ved usikkerhed på ringstørrelse anbefales eventuelt et gavekort.

 

Reklamation

Bombus Smykker er omfattet af købelovens 2-årige reklamationsret, hvilket betyder, at du har ret til reparation, ombytning eller at få pengene retur ved produktionsfejl og mangler eller ved fejl opstået indenfor to år ved normal brug. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, som opstår på grund af uhensigtsmæssig brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

 

Har du en reklamation så kontakt info@bombussmykker.dk. eller ring på mobil 24836312.

Bombus Smykker v/ Susanne Falgaard.

CVR-nr: 38524941

MobilePay: 48 254

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon

Besøg mit værksted ved forudgående aftale

på telefon: 24 83 63 12

NB: Jeg udfører udelukkende reparationer på de smykker jeg har lavet. Respektere venligst dette.