top of page

Nye smykker af arveguld

smeltede guld.jpg

Det smeltede guld er meget smukt og bevægeligt

Støbning2.jpg
Støbning3.jpg

Jeg holder rigtigt meget af at lave unikke smykker og tager gerne imod de fleste udfordringer/opgaver.

Meget kan vi aftale via mail og telefon, men et personligt møde er altid det bedste.

Det er en god ide at du i forvejen har gjort dig nogle tanker/ideer, måske et par billede eller en tegning af smykker i den stil du drømmer om.

 

Har du arveguld, sten/perler, der skal indgå i dit nye smykker?

Det kan ikke betale sig at omsmelte arvesølv, jeg gør det dog hvis, det har en stor affektionsværdi.

Jeg må tage forbehold for beskadigelse af sten og perler, specielt hvis de først skal afmonteres et arvesmykke. Selv en diamant, kan sprænge, hvis den har en gammel skade eller fejl. Perler kan ikke tåle at blive opvarmet, så det er ikke altid at på limet perler kan genanvendes.

Arveguldet skal som minimum være 14 karat/stemplet 585. Hvis du ønsker at få stemplet dit nye smykke skal der tilsættes 24 karat guld, for at smykker kan holde sin lødighed.

 

Hvad koster det at få lavet er unika smykke?

Prisen afhænger af flere faktorer. Først og fremmeste hvor meget guld der skal anvendes, og har du selv guldet, eller skal jeg indkøbe guld. Det samme gælder for sten og perler.

Dernæst selve arbejdsprocessen - om det er et simpelt eller mere avanceret smykke du ønsker, og om du ved præcis hvordan dit smykke skal se ud, eller der skal bruges ekstra tid til en design processen.

Jeg giver dig altid en nogenlunde pris, inden jeg går i gang med arbejdet. Sker der større ændringer undervejs, vil jeg kontakte dig, for at vende det fx indkøb at ædelsten er dyrere end først antaget.

Du skal regne med en leveringstid på cirka 4 -5 uger, fra den dag du bestiller smykket. I travle perioder kan der godt gå lidt længere tid, men det vil jeg informere dig om.

Ved større opgaver, vil jeg bede om et depositum på 25% af den samlet pris. ​ Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten frafalder ved special bestillinger.

bottom of page